Hét preventieve maatwerkpakket voor op de werkvloer om burn-out te voorkomen en werknemers te helpen weer leiderschap te nemen over hun energiemanagement.

Dit is mijn aanpak

intake darmconsult darmtherapie foto intakeformulier

Maatwerk

Individueel programma waarin we in 90 dagen aan de slag gaan met duidelijke en realistische doelen ten behoeve van de energietransitie van de werknemer. Middels een uitgebreide intake bespreken we alles rondom de gezondheid van de werknemer. Vanuit een heel ander perspectief dan dat van bijvoorbeeld een preventief medisch onderzoek, we richten ons op de fysiologie en hoe we de leefstijl daar ten dienste van kunnen stellen.

foto appel met meetlat - darmtherapie voorschoten

Duidelijkheid

We werken aan fitter en energieker door het leven gaan door middel van voeding, ontspanning en beweging. De werknemer gaat super concreet met zichzelf aan de slag, krijgt een helder plan om zelfstandig te werken aan zijn of haar gezondheid en energiemanagement en door middel van een aantal coaching gesprekken wordt gekeken naar de voortgang en eventuele knelpunten.

foto bord met bestek anders eten darmtherapie voorschoten

Blijvend resultaat

Middels dit programma wordt gewerkt aan duurzame energie en blijvend resultaat.

Voor wie?

Voor werknemers die gezonder en energieker willen werken. Voor werknemers die de baas willen zijn van hun eigen energiemanagement. Ik begeleid je in jouw eigen energietransitie.

Inzicht

In een traject leer je wat stress met je lijf doet en hoe je het beste voor je lijf kunt zorgen als er stress is.

Meten

Middels metingen bij erkende laboratoria kunnen we inzicht krijgen in bijvoorbeeld de status van jouw darmen en neurotransmitters, oh zo belangrijk bij het managen van energie en stress.

Resultaat

Lekker productief en zin in je dag.

Workshop volgen?

Ik geef regelmatig en graag workshops voor bedrijven over energiemanagement en burn-out preventie!

Door wie?

Tamara-orthomoleculaire therapie-leiden

Tamara Adriaanse

orthomoleculair darmtherapeut en leefstijl deskundige

Pin It on Pinterest