Wil jij een milde reset? Een frisse start?

Met deze milde reiniging van je lichaam zorg je voor meer energie in je lijf, voor wat kilo’s kwijt, lekkerder in je vel. 

foto broccoli - detox lever darmen ontgiften

Een milde detox – krachtige reiniging van je systeem

foto donut-sugarchallenge Leiderdorp-insulineresistentie

Ons lichaam heeft een natuurlijk ontgiftingssysteem, onder  andere bestaande uit de lever, de huid en de darmen. Ons lichaam kan zich normaal gesproken prima ontdoen van gifstoffen, maar door onze slechte eetgewoontes, de grote hoeveelheid toxines in onze omgeving en onze blootstelling aan stress krijgen onze ontgiftingsorganen het steeds zwaarder. Af en toe een beetje hulp kunnen ze wel gebruiken!

Dit is mijn aanpak

foto paddenstoelen - detox darmtherapie buikpijn opstipatie
intake darmconsult darmtherapie foto intakeformulier

krachtige reiniging zonder honger

Mijn lichte detoxvariant is ontworpen om je lichaam te zuiveren zonder dat je honger hoeft te lijden. Geniet van voedzame maaltijden en drankjes die je energie geven, terwijl ze tegelijkertijd je lichaam een diepgaande reiniging bieden.

foto appel met meetlat - darmtherapie voorschoten

Meer energie

Zeg vaarwel tegen vermoeidheid en hallo tegen hernieuwde vitaliteit. Mijn speciale formule is samengesteld om je natuurlijke energiebronnen te stimuleren, zodat je je weer fris en fruitig vol energie voelt.

foto bord met bestek anders eten darmtherapie voorschoten

Ondersteuning

Belangrijk om tijdens de detox je grootste ontgiftingsorgaan (de lever) te ondersteunen. In het detoxprogramma staan tips en supplementen om je lever te helpen.

Voor wie?

Wil jij meer energie, een stralende huid, misschien wat kilo’s kwijt? Of misschien een reset in je voeding, weer even wat beter op gezonde voeding letten? Je lever een handje helpen? En wil je geen honger lijden of ingewikkelde protocollen volgen? Of alleen maar vloeibare maaltijden nuttigen? Dan is deze milde detox echt iets voor jou.

Gebruik je zware medicijnen, overleg dan eerst even of deze detox geschikt voor jou is. Ook bij ernstige ziekte of burn-out, eerst even overleggen.

Hoe kun je meedoen?

Stuur mij een mail, dan plannen we een intake gesprek in, voor al je vragen en om je op weg te helpen. Je ontvangt vervolgens het detox programma van mij in je mailbox en kun je zelfstandig aan de slag. 

Investering in jezelf voor slechts €95,-

Om deze reis naar een gezonder en stralender leven nog toegankelijker te maken, bied ik deze detox kuur aan voor slechts 95 euro. Het is een investering in jezelf, in je welzijn en in de kracht van vernieuwing. 

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Investeer vandaag nog in je gezondheid en ontdek de positieve veranderingen die mogelijk zijn. Jouw reis naar een nieuwe jij begint hier!

Detoxprogramma

Je ontvangt het complete detoxprogramma per mail, waarin alle instructies voor de hele week zijn opgenomen. Het programma is exclusief supplementen en boodschappen.

Geniet van voedzame maaltijden

Zeven dagen lang, drie voedzame maaltijden per dag, met 1 dag geheel vloeibaar met soepen en rijkgevulde smoothies. Honger lijden hoeft écht niet. Per dag heb je direct een handig overzicht van wat je gaat eten en hoe je dit klaarmaakt. Ook ontvang je een handig boodschappenlijstje.

Begeleiding

Tijdens de detox sta ik voor je klaar. We hebben een online intake, waarin je al je vragen kunt stellen en waarbij ik je op gang kan helpen. 

Pin It on Pinterest